DOPRAVA i VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 2.5.

Expedo inspirace: Útulné bydlení podle Lucie Novákové

Eliška Kašperanová
23.4.2024

V dnešním článku ze série Expedo inspirace se podíváme na útulné bydlení influencerky Lucie Novákové. Lucia, influencerka známá především z realityshow „Love Island“ a „Miss 2021“, se nebojí odvážnějších barevných čalounění a i díky tomu její domov sálá pozitivní energií a hravostí. A my s hrdostí můžeme říct, že součástí jejího útulného domova je i nábytek z Expeda.

Expedo inspirace: Útulné bydlení podle Lucie Novákové

Výrazným prvkem v obývacím pokoji je křeslo SAKO. Jedná se o kvalitní polstrované křeslo, které i díky svému ikonickému tvaru zajistí maximální pohodlí při odpočinku a relaxaci. Díky nožičkám z masivu je zajištěna stabilita a pevnost. Výhodou je možnost přikoupení taburetu. Pokud by pro vás byla tato barva moc výrazná, máte na výběr z dalších variant. Nebojte se však i těchto výrazných čalounění, která vašemu interiéru dodají živost a útulnost.

armchair SAKO.jpg (150 KB)

Dalším z produktů, které si Lucia vybrala do ložnice je čalouněná postel boxspring GOJA + topper v bílé ekokůži. Jedná se o moderní postel, jejíž dominantu tvoří prošívané čelo. Výhodou je zabudovaný rošt a matrace s topperem, který zajistí vysoký komfort při Vašem odpočinku. Dalším plusem je velký úložný prostor pro lůžkoviny. Vybírat můžete z několika čalounění a rozměrů spací plochy. Mezi hlavní výhody boxspringových postelí patří:

  1. Vysoká ložná plocha
  2. Velká nosnost a dlouhá životnost
  3. Moderní design
  4. Velký úložný prostor

bed GOJA.jpg (127 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek