Slevové šílenství 50% na VŠE + navíc DOPRAVA a VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 23.4.

Expedo inspirace: Designové bydlení podle Barbory Stříteské

Eliška Kašperanová
16.4.2024

Společně se v tomto článku necháme inspirovat designovým bydlením podle influencerky Barbory Stříteské. Bára se proslavila v realityshow Likehouse 1 a od té doby je aktivní především na instagramu a tiktoku, kde tvoří obsah o svém každodenním životě a po narození syna se soustředí i na obsah pro maminky. Jsme rádi, že nábytek z Expeda je součástí tohoto moderního bydlení.

Expedo inspirace: Designové bydlení podle Barbory Stříteské

V obývacím pokoji jsou hned tři produkty z našeho eshopu, které spadají pod stejnou kolekci SOVA, která je dostupná ve třech barevných variantách. Pojďme si je postupně představit.

Prvním z nich je konferenční stolek SOVA v bílém provedení. Jedná se o moderní stolek s úložným prostorem v podobě zásuvky a otevřené police. Vysoké kovové nožičky zajišťují stabilitu a vzdušnost. Jedná se o ideální volbu do menších obývacích pokojů právě díky své vzdušnosti a světlé barvě.

coffee table.jpg (173 KB)

Dalším produktem, který od nás Bára má, je TV stolek SOVA. Nabízí dostatek úložného prostoru v podobě dvou skříněk s dvířky a otevřené police, pod kterou se nachází šuplík. Tak jako konferenční stolek, stojí na vyšších kovových nožičkách, které stolku dodávají stabilitu a vzdušnost.

tv stand.jpg (104 KB)

Posledním produktem z této řady, který si od nás Bára vybrala, je komoda SOVA 2. Součástí komody je úložný prostor v podobě tří prostorných zásuvek se třemi skříňkami uzavíratelnými dvířky, za kterými se nachází tři poličky. Komoda vytvoří odkládací prostor nejen uvnitř, ale lze si kreativně vyhrát i s rozmístěním dekoračních doplňků přímo na vrchní desku komody. V kreativitě se meze nekladou. Může se jednat o vázu s květinami, sošky, svíčky či obrazy. Dekorace lze vybírat i podle sezónnosti.

chest of drawers.jpg (137 KB)

Bára si také vybrala dva produkty do dětského pokojíčku. Prvním z nich je dětská skříň DORA v bílé barvě. Uvnitř se nachází dostatek úložného prostoru v podobě polic, šatní tyče a jednoho šuplíků. Druhým produktem je regál IGOR, také v bílé barvě. Nabízí velké množství úložného prostoru, který je možné přizpůsobit pomocí krabic a boxů s dětskými motivy. Dětem může regál sloužit i jako výstavka oblíbených hraček, či knížek.

children room.jpg (146 KB)

Sdílet článek na:

Komentáře

Vložit komentář

Pro tento článek nebyly prozatím vloženy žádné komentáře.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek