DOPRAVA i VÝNOS nábytku ZDARMA na každou objednávku vytvořenou od 2.5.

Inspirace a trendy

Inspirace
Eliška Kašperanová
2.5.2024

Slunce konečně hřeje, louky jsou rozkvetlé a ptáci už nás ráno probouzí svým zpěvem. To je jasné znamení, že pikniková sezóna je v plném proudu. Ať už se chystáte na romantické rande v parku, rodinný výlet do přírody nebo oslavu s přáteli, piknik je skvělým způsobem, jak si užít krásné počasí a strávit čas s blízkými. Ale co si s sebou vzít, aby byl piknik perfektní? V tomto článku Vám dáme tipy na to, co nesmí chybět ve vašem piknikovém koši.

Inspirace
Michaela Štěpánková
25.4.2024

Dominantou skoro každé ložnice je právě postel. Na Expedo.cz nabízíme široký výběr postelí, který navíc pravidelně doplňujeme, aby si u nás vybral opravdu každý.

Máte malý byt či dům a potřebujete postel s úložným prostorem? Jste zastáncem jednoduchých a nadčasových stylů?  Nebo toužíte po moderním a barevném kusu nábytku, který zpestří vaší ložnici? Máme správnou volbu pro každého!

Inspirace
Kateřina Pelejová
18.4.2024

Balkon může být místem, kde se otevřou neomezené možnosti pro vytvoření malého zeleného ráje. S trochou kreativity, plánování a péče můžete vytvořit oázu čerstvých bylinek a zeleně přímo ve vašem bytě. Zde je návod krok za krokem, jak proměnit malý balkon na útulnou bylinkovou zahrádku.

Inspirace
Eliška Kašperanová
11.4.2024

V rušném světě plném chaosu a spěchu existuje tiché útočiště, kde se snoubí krása přírody s duchovní hloubkou. Toto útočiště nese jméno Ikebana, japonské umění aranžování květin. V tomto článku Vám představíme historii této tradice, současnou podobu a tipy, jak si tento styl aranžování vyzkoušet a naučit.

Inspirace
Poradna
Designové bydlení
Jana Budinská
29.2.2024

Každý týden rozšiřujeme naši nabídku o nové sedací soupravy. Sledujeme aktuální trendy, dbáme na to, aby moderní styl byl propojen s funkčností a estetikou. Nabízíme širokou škálu sedacích souprav, od minimalistických a čistých linií po retro inspirace.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
1.2.2024

S blížícím se svátkem lásky se otevírá prostor pro vyjádření citů, které chováme k naším drahým polovičkám. Co by mohlo být víc osobnější než vlastnoručně vytvořené valentýnské přáníčko? V dnešním článku se podíváme na inspirativní nápady, jak vytvořit nezapomenutelná valentýnská přáníčka, která budou přenášet nejen slova lásky, ale i vaší vlastní kreativitu. Připravte si nůžky, lepidlo, barevné papíry, fixy a jde se tvořit.

Inspirace
Péče o nábytek
Poradna
Eliška Kašperanová
25.1.2024

Už vás nebaví kupovat drahé chemické prostředky a rádi byste dali šanci přírodní alternativě? V tomto článku vám představíme 7 rychlých návodů, jak si takové přípravky jednoduše vyrobit doma. Nejen, že ušetříte přírodu a svoji peněženku, ale i váš nábytek ocení šetrné nechemické zacházení.

Inspirace
Malý byt
Designové bydlení
Kateřina Pelejová
18.1.2024

Letošní barvou je odstín Peach fuzz. Teplý odstín zvýrazňuje naši touhu po sounáležitosti s ostatními a vychutnání si chvil ticha a bezpečí. Svěží broskvový odstín jemně zasazený mezi růžovou a oranžovou vám pomůže najít vnitřní mír a klid.

Inspirace
Poradna
Eliška Kašperanová
11.1.2024

Jak vyčistit dřez tak, aby vypadal jako nový? V tomto článku Vám přinášíme jednoduché tipy, jak zabojovat se zašlým a v některých případech i nevábně zapáchajícím dřezem. Podrobně se zaměříme na údržbu různých materiálů tak, abyste dosáhli optimálního výsledku bez rizika poškození.

Inspirace
Poradna
Designové bydlení
Jana Budinská
4.1.2024

V posledních letech získávají posuvné dveře stále větší oblibu v interiérovém designu. Tato moderní a praktická alternativa k tradičním dveřím přináší zajímavé výhody, které mohou být atraktivní pro mnoho lidí.

Výhodná doprava

na veškeré zboží

Vlastní dopravou

zavezeme až k vám

Vrácení zboží

až do 45 dnů

Novinky každý měsíc

přidáváme hezký nábytek